Lejre Ungdomsskole

Ungdomsskolens fritidstilbud er for alle unge i Lejre Kommune fra 7. klasse og frem til og med det fyldte 18. år.

Ungdomsskolens fritidstilbud er for alle unge i Lejre Kommune fra 7. klasse og frem til og med det fyldte 18. år. Lejre Ungdomsskole er forankret med faste kontorlokaler i Hvalsø på Sandbechs Alle 1a 4330 Hvalsø samt i Kr. Hyllinge på Bygaden 51, 4070, Kr. Hyllinge med aktiviteter, der er spredt ud i hele Lejre Kommune med det formål at tilbyde aktiviteter så bredt som muligt i kommunen for at sikre, at flest unge kan anvende vores aktiviteter som et aktivt og udfordrende fritidstilbud. Lejre Ungdomsskole drifter ligeledes SFO 3, Hvalsø Juniorklub.

Ungdomsskolen har et væld af tilbud og aktiviteter, som du kan læse meget mere om her på vores hjemmeside - Lejre Ungdomsskole er ligeledes altid modtagelig for nye ideer eller behov for aktiviteter, som vi kan udvikle på.

Gå til ungdomsskolens hjemmeside

SSP

SSP samarbejdet er et samarbejde mellem Skole, det Sociale område og Politiet. Disse tre instanser samarbejder med fokus på initiativer på det generelle-, det individuelle- og specifikke niveau for dermed at skabe en bred og effektiv kriminalitetsforebyggende indsats blandt vores lokale børn og unge.

Som skole, ung eller forældre kan du få råd og vejledning fra SSP i forhold til den generelle og forebyggende samt oplysende indsats indenfor bl.a.:

  • Social Pejling - alle andre gør det... Eller gør de??
  • Digitale medier og trivsel - Dit barns liv på nettet
  • Konflikthåndtering - skolemæssig trivsel
  • Fælles Alkoholaftaler på klasse- eller årgangsniveau
  • Personlige samtaler med fokus på råd og vejledning

Læs mere om SSP her