Børnehuset Fjordly

I Fjordly skaber vi hver dag rammer for læring, trivsel og udvikling for alle børn.

Læs mere om vores børnehus her

Værd at vide om Fjordly

I Børnehuset Fjordly har forældrene valgt, at der skal være frokostordning. I daginstitutioner med frokost/madordning tilbydes et valg mellem 2 typer af måltider:

  • Et måltid der består af max 20% kød & fisk om ugen
  • Et vegetarisk måltid, uden kød & fisk.

Begge måltider tilberedes inden for rammen af Fødevarestyrelsens anbefalinger til børns kost.

Det betyder, at forældre til børn i Børnehuset Fjordly skal vælge det måltid, de ønsker deres barn skal have, når der serveres mad i institutionen. Måltidsvalget skal ske til daginstitutionsleder Guri Baade, på mail guba@lejre.dk

Nye forældre orienteres ved opstartssamtalen om de 2 måltidsvalg. Måltidet vælges for en 4 ugers periode og er bindende for perioden. Hvis forældre efter 4 uger ønsker at ændre deres valg af måltid, skal de henvende sig til daginstitutionsleder Guri Baade, på mail guba@lejre.dk

 

Læs Lejre Kommunes madpolitik

Link til Fødevarestyrelsens anbefalinger til dagtilbud.

Smiley-ordning:
http://www.findsmiley.dk/549460

 

Vi holder løbende førstehjælpskurser for personale og ledelse i børnehuset. 

Den pædagogiske læreplan udarbejdes med udgangspunkt i det fælles pædagogiske grundlag samt de seks læreplanstemaer og de tilhørende pædagogiske mål for sammenhængen mellem det pædagogiske læringsmiljø og børns læring.

Rammen for at udarbejde den pædagogiske læreplan er dagtilbudsloven og dens overordnede formålsbestemmelse samt den tilhørende bekendtgørelse. Loven og bekendtgørelsen er udfoldet i publikationen Den styrkede pædagogiske læreplan, Rammer og indhold. Publikationen samler og formidler alle relevante krav til arbejdet med den pædagogiske læreplan og er dermed en forudsætning for at udarbejde den pædagogiske læreplan.

Du kan læse vores styrkede læreplan her

Her kommer snart link til praktikbeskrivelse for Fjordly.

Lejre Kommune er forpligtet til at føre tilsyn med alle former for dagtilbud beliggende i kommunen jævnfør dagtilbudsloven. Tilsynet skal sikre, at børnene har de bedste muligheder for trivsel, udvikling og læring. Samtidig skal det sikres, at der arbejdes med pædagogiske læreplaner, sprogudvikling, børnemiljø, sundhed, overgange mellem pædagogiske tilbud og forebyggelse i forhold til børn med særlige behov.

Du finder det seneste tilsyn her

Besøg os

Lyst til at kigge forbi?

I er velkomne til at besøge os og høre mere om hverdagen i børnehuset. Kontakt den daglige leder for at aftale et besøg.

Åbningstider

Mandag - fredag kl. 6:15 til 16:45.

Kontakt

Børnehuset Fjordly
Lyndby Gade 20
4070 Kr. Hyllinge

Daginstitutionsleder
Niels Friis Ajslev
T: 2374 0382
E: niaj@lejre.dk 

Vuggestuen
T: 2129 9900 

Børnehaven
T: 5171 3540