Om Fjordly

Børnehuset Fjordly er placeret i Lyndby, tæt på natur og nær den smukke fjord. Denne placering er ideel for pendlere da Fjordly ligger nær ved motorvej til både København og Holbæk.

 

Vi har masser af dejlig plads og bruger derfor en hel del tid udendørs med børnene. Herved får børnene mange og sunde udfordringer.

Kom og besøg os. Se vores dejlige hus med lyse lokaler og vores hyggelige legeplads.
Ring og aftal tid - se telefon og kontaktinformationer i den grå boks i højre side.

Så kan du også se vores alsidige naturlegeplads, hvor alle sanser kan udfordres.

Hos os kan børnene lege sammen på tværs af grupper og stuer, og vi voksne hjælper med at øve de sociale relationer og spilleregler.

Hver uge skrives på en tavle hvilke ugentlige aktiviteter vi har i institutionen. Vi lægger vægt på at følge årets gang og bakker op om årets traditioner.

Hos os er overskriften mangfoldighed - Børnene får mulighed for at være udenfor og indenfor, de kan bl.a male, spille, synge, hoppe, danse, lave huler og bevæge sig på mange mulige måder. Udenfor laver vi ofte bål og vi har en hytte hvor børnene bl.a. kan spise madpakke eller frugt.

Vi har fokus på at møde børnene anerkendende, da det er vigtigt at møde børn hvor de er.

De ældste børn mødes mindst en gang om ugen, hele året, for at lave alderssvarende aktiviteter, og forberede sig til skolestart.