Om Dagplejen

I Dagplejen vil dit barn få tilbudt en hverdag i et roligt og trygt miljø, hvor der skabes relationer mellem 3-4 børn og deres dagplejer. En hverdag, hvor der er tid til dit barn.

Dit barn vil blive passet i et privat hjem, hvor det er den samme voksne, der tager i mod dit barn om morgenen, og som afleverer dit barn om eftermiddagen, og som præcist ved, hvordan dit barns dag er forløbet.

Vi håber, at dit barn vil få nogle rigtige gode og trygge år hos sin dagplejer, vi ser frem til at samarbejde med dig gennem gensidig og ærlig dialog.

 ”Dagplejen kan nogle ting i forhold til nærhed og trivsel, der er svære at måle, men dagplejere er generelt godt til at skabe ro, tryghed og dialog med børnene” Ole Henrik Hansen, Aarhus Universitet.

Ferie og sygdom

Hvem passer mit barn, når den faste dagplejer ikke kan?

Når en dagplejer er fraværende bestræber vi os på at tilbyde gæstepleje hos en dagplejer der er i samme gruppe eller område.

Hvis en dagplejer bliver syg vil forældrene blive kontaktet af morgenvagten på sms,  umiddelbart efter dagplejerens sygemelding, dvs. ofte tidligt om morgen, og få tilbudt en gæsteplads.

Når dagplejeren igen er raskmeldt, underrettes forældrene af gæstedagplejeren eller dagplejekontoret på sms - så vidt muligt dagen før.

Dagplejers ferie

Dagplejerne planlægger selv deres ferie. Dette gøres i god tid, inden feriens opstart.
Hvis du ikke har mulighed for at holde ferie, samtidig med din dagplejer, vil du blive tilbudt gæsteplads til dig barn. Vi bestræber os på, at gæstepladsen bliver hos en dagplejer fra legestue gruppen eller fra området.