Traditioner

Vi har her samlet en masse information om alle de traditioner, som vi har i Møllehuset i løbet af et år.

Fastelavn

Til fastelavn slår vi katten af tønden og alle som har lyst klæder sig ud til arrangementet.

Påske

Ved påsketid laver vi traditionelt påskepynt, sår karse i festlige kreationer og snakker om at alt i forårstiden rinder op på ny.

Bedstedag

Vi har en årlig bedstedag, hvor vi inviterer alle de "Bedster" som kan komme, det er rigtig hyggeligt, vi serverer kaffe/the/saftevand og kage som børnehave børnene har været med til at bage.

Der er så en aktivitet med "Bedsterne", enten blomsterplantning, leg med børnene, eller synge sammen i fællesrummet hvorefter det er tid til at spise madpakker sammen, der hvor man nu kan finde sig en plads til det.

"Bedste"dagen prøver vi at lægge i foråret ellers er det tidligt efterår, så det ikke er problematisk at komme frem for evt. dårligt fremkommelige vinterveje.

Sommerfest

Hvert år helst før sommerferien holder vi sommerfest for alle, som har lyst til at deltage i Møllehusets sommerfest.

Vi laver forskellige arrangementer i samråd med bestyrelsen alt efter hvad vi synes der er interessant og gennemførligt.

Der er som oftest stor tilslutning til denne sommerfest. 

Arbejdslørdag

Så vidt muligt arrangerer vi arbejdslørdag en gang om året, de fleste gange i slutningen af foråret andre gange i sensommeren. Her kommer de som vil yde en hjælpende hånd til Møllehusets vedligeholdelse, sammen med deres børn og vi har en vældig hyggelig tid sammen. Samtidig får vi noget fra hånden til gavn for Møllehuset. 

Jul

I løbet af december måned kommer julemanden som regel forbi, han er nogle gange i god tid, da han jo skal besøge mange i hele verden på ret kort tid. Nogle gange har vi mødt ham ude i skoven andre gange på legepladsen i Møllehuset. 

Som ved fastelavn og påske er der nogle faste handlinger så som klipning af julepynt, stuerne har hver deres nissetraditioner og vi danser om juletræet, hvor alle som har mulighed for det deltager.