Info til forældre

Vi har her samlet en masse praktisk information, som er gældende for både vuggestuen og børnehaven.

Det er yderst vigtigt for os, at have et godt samarbejde med Jer forældre. I har en uvurderlig viden om Jeres barn og det er derfor vigtigt for os, at indgå i dialog og samarbejde med jer. Derved kan vi bedst støtte op om Jeres barns udvikling og trivsel. Vi håber meget, at I vil være med til dette.

Vi har herunder og på sidens undersider samlet en masse information og tanker, som vi håber at I kan få gavn af.

Hygiejne

Møllehuset har som et tiltag i Lejre Kommune, fået installeret berøringsfrie blandingsbatterier/vandarmaturer, hvilket gør det mere hygiejnisk at foretage den nødvendige håndvask ved spisetid, samt efter toiletbesøg o.lign. Vi bruger derudover også engangshåndklæder.

Sol og sommer

I sommerperioden følger vi Kræftens bekæmpelses råd for ophold i solen, vi har en god del skyggeområder på legepladsen.

Det er vigtigt med solcreme. Institutionen har indkøbt solcreme, som vi smører børnene med om eftermiddagen, hvis der er behov for det. Vi forventer at børnene er smurt ind hjemmefra, når de møder ind om morgenen. Hvis I ønsker at jeres barn skal smøres med en anden solcreme om eftermiddagen, end den vi har indkøbt, skal I selv medbringe den.

Brug af foto

Vi indhenter tilladelse hos forældre til at bruge foto af de enkelte børn.

Vi bruger billeddokumentation af børn og voksne bl. a. i børnehavebørnenes mapper, i vores dokumentation af forløb og aktiviteter og i forbindelse med diverse arrangementer. Desuden vil vi gerne kunne vise billeder af børn på hjemmesiden og af til har vi pressen på besøg og da er det også rart at kunne vise, at der går børn i Møllehuset.

Legepladsen

Legepladsen, bliver løbende gennemgået for at sikkerheden i overensstemmelse med gældende sikkerhedsregler er i orden.

For at sikre børnene mod kvælningsrisiko tillader vi ikke snore i jakker, hætter o.lign.

Links til undersider