Om Skovvejens Børnehave

Vi vægter nærvær med det enkelte barn højt, og vi tilgodeser børnenes forskellige behov. Vi har fokus på udviklingsaktiviteter og arbejder målrettet efter at have ”børn der gror”. Gennem fordybelse i læringsprocesser støttes barnet i sin udvikling og identitet. Vi er et hus, hvor tryghed, læring og sjov forenes.

Skovvejens Børnehave, nær skov & mark, havde sin opstart  1. april 1971 og har siden da udviklet sig til en institution med sjæl. 

Børnehaven har i dag 52 børn. Vi arbejder efter en årsplan med årstidsrelaterede aktiviteter i hvilke, der er taget højde for Socialministeriets læreplaner.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at børnene skal føle sig trygge og godt tilpas i hverdagen. Vi ønsker, at de børn, der tager herfra og videre i skole, har fået styrket oplevelsen af, at livet er værd at leve, konflikter er til for at løses, og verden ikke vælter fordi man mødet modgang.

Vi har året igennem en række hyggelige traditioner, som børnene er med til at forberede.

Det bedste indtryk af børnehaven får du ved at komme på besøg - ring og aftal tid, så finder vi en mulighed for rundvisning.

Links til undersider