Møllebjerghave, børnehuset med meget plads.

I Møllebjerghave har vi god plads og højt til loftet. I dag har vi 58 børnehavebørn og 26 vuggestuebørn.

Vi arbejder med det hele barn, med focus på anerkendelse, rummelighed, kreativitet og udeliv.

Børnehuset Møllebjerghave havde sin opstart pr. 1. oktober 1999 og har siden da udviklet sig til en institution med sjæl, med 26 vuggestuebørn og 58 børnehavebørn.

Vi har en skøn stor legeplads, som vi er glade for at bruge både i sol, sne og regn. Vi lægger vægt på at styrke børnenes empati, selvværd, sprog og glæden ved udeliv. Da vi tror, det er vigtige egenskaber at give børnene med ud i livet.

Vi har et dejligt stort lyst hus, som er inddelt i tre vuggestuegrupper og to børnehavestuer, om foråret har vi også en førskolegruppe.

Mange af vores børn er søskende, og de har gennem dagen mulighed for at mødes, tit får vuggestuebarnet en godnat knus af store søster/bror inden middagssøvn. Og børnehavebørnene besøger ofte deres mindre søskende i vuggestuen eller på den del af legepladser, der er indrettet til vuggestuebørn.

Gennem året har vi nogle faste traditioner for alle børn f.eks. julemiddag, Lucia, sommerfest og fødselsdagsfest. Ligesom der på stuerne også er traditioner nissevenner, fødselsdage og lign.

I Møllebjerghave er de voksne tydelige og anerkendende i deres tilgang til børnene. Det er vi voksne, som sætter de rammer, børnene kan navigere i. Det giver børnene tryghed og giver dem overskud til at udvikle sig.

Som forældre i Møllebjerghave er du altid velkommen i huset. Der er te og kaffe på kanden (ellers må du gerne lave en kande). Flere forældre giver sig tid til en kop kaffe om morgenen.

 

Personale

Vi er en institution hvor vi løser og videreudvikler kerneopgaverne og yder børn & forældre service af høj kvalitet. Børnehuset Møllebjerghave er en attraktiv arbejdsplads. Vi har fokus på at udvikle medarbejdernes faglige og personlige kompetencer. Det sker bl.a. gennem en tillidsfuld ledelsesstil, hvor medarbejderne involveres og har et stort selvstændigt ansvar for arbejdsopgaverne. En attraktiv arbejdsplads kan ikke udvikle sig uden gode & dygtige medarbejdere og flg. er:

  Kirsten Varming Hansen
Daginstitutionsleder 
   

Line Elkrog Kruuse
Pædagog

   

Lisbeth Nielsen
Pædagogmedhjælper

   

Lone Wenger
Pædagog Assistent

   

Nicolai Raetzel
Pædagog

   

Randi Albæk
Pædagog Assistent

   

Niels Friis Ajslev
Pædagog

   

Birgit Egerup
Pædagog

   

Karina Pedersen
Pædagog

   

Annika Vestergaard
Pædagog

   

Susanne Hansen
Pædagogmedhjælper

Lis Billing
Køkkenassistent

 

Bente Lysdal
Pædagog Assistent

 

Michele Østergaard
Pædagogmedhjælper

 

Camilla Olsen
Pædagog

Janni Andersen
Pædagogmedhjælper

Pia Rosenfeldt Houmann
Pædagogmedhjælper
Dorthe C. Aabo
Pædagog