Politik om fødselsdage i Osted Børnehus

I Osted Børnehave fejrer vi naturligvis barnets fødselsdag. Vi ønsker at dagen bliver festlig for både fødselaren og de andre børn. Stuens børn laver i samarbejde en fællesgave til fødselsdagsbarnet.

Vi kommer meget gerne på hjem til jer og fejrer fødselsdagen, her er det som regel altid stuen man inviterer og stuens personale vil også være til stede. Hvis børnegruppen er meget stor, aftaler i nærmere med stuens personale om de praktiske foranstaltninger., om børnegruppen skal deles og det kun er dem på samme alder der kommer med eller andet.

Hvis fødselsdagen holdes hjemme er det om formiddagen, som regel imellem 10-12. Aftal med stuens personale om det er med eller uden frokost.

Holder i fødselsdagen i børnehaven, er i som forældre velkommen til at deltage. Det er dog helt op til den enkelte familie, om I ønsker at deltage og ikke en forventning fra børnehavens side. Igen er det vigtigt at i aftaler tidspunktet med stuens personale.

Vi henstiller desuden til vores kostpolitik , og frabeder os slikposer til børnene. Tag evt en snak med stuens personale, hvis I mangler ideer til hvad der skal serveres.