Vi er på vej med flere madposer til dig

I uge 45-48 uddeler vi madaffaldsposer til alle husstande i Lejre Kommune. Hver husstand vil modtage 200 poser á 15 liter.

Poserne bliver leveret ved din hoveddør, på din skraldespand eller i din postkasse. Bor du i en andelsboligforening, en boligafdeling eller lignende, kan det dog være, at poserne leveres i hele kasser ved et centralt sted – eksempelvis ved et fælleshus eller kontor.

Hvad gør du, hvis du ikke får uddelt poserne?
Hvis du i uge 49 ikke har modtaget poseleveringen, skal du give kommunen besked, så vi kan rette op på fejlen. Du giver kommunen besked ved at:

• Bestille poserne via selvbetjening
  • Skrive en mail til os på affaldoggenbrug@lejre.dk – husk at oplyse din adresse
  • Ringe til os på 46 46 46 46

Den manglende levering skal senest indmeldes søndag i uge 49. Derefter vil poserne blive leveret i uge 51-52 og 1.