Studentermedhjælpere til Team Økonomistyring

Lejre Kommune søger to engagerede studentermedhjælpere, der kan jonglere med både tal og ord. Er du analytisk, struktureret og en stærk formidler? Vil du have erfaring med økonomistyring i en kommune? Så er du måske en af Team Økonomistyrings to nye studentermedhjælpere.

Skrevet den. 11. juli 2017

Om jobbet

Dine opgaver vil blandt andet være:
•    Analyser på indkøbsområdet
•    Udvikling og udarbejdelse af ledelsesinformation, særligt på det specialiserede socialområde
•    Budgetopgaver – fx udarbejdelse af befolkningsprognose og opdatering af nøgletal
•    Research ift. analyser og undersøgelser på kommunale serviceområder

Om dig

Vi ønsker os to studentermedhjælpere, som:
•    har en analytisk og struktureret tilgang til data
•    kan dyrke detaljen og samtidig se tingene i sammenhæng
•    har gode samarbejds- og kommunikationsevner
•    er nysgerrig på nye opgaver og tør stille undrende spørgsmål  

Det er vigtigt, at du er god til at arbejde med tal og har lyst til at arbejde med databaser. Et godt kendskab til Excel vil være en fordel. Du skal være grundig og sætte en ære i at følge projekter helt til dørs. Endvidere forventer vi, at du har interesse for kommunaløkonomi og har en stærk faglig profil (stud.polit, stud.scient.pol, stud.oecon, stud.merc.pol eller lignende).

Om os – du bliver en del af et team

Du bliver en del af Team Økonomistyring under Koncernøkonomi & Analyse. Det er et sted med en uformel tone og arbejdsdage, der aldrig ligner hinanden. Vi tilbyder et krævende og givende job. Der vil være masser af udfordringer, men du vil ikke være alene om at løfte opgaverne.

Lejre Kommune er et sted med plads til gode idéer. Vi nytænker livet på landet og er tæt på byen. Et sted med fællesskaber. Både for vores borgere og for hinanden på arbejdspladsen. Her er borgere, politikere og embedsmænd tæt på hinanden. I Koncernøkonomi & Analyse har vi fokus på at forbedre økonomistyringen. Vi skal hjælpe fagområderne med økonomisk overblik og sparring, så de kan levere den bedst mulige ydelse til borgerne. Er det et sted, du har lyst til at arbejde?

Løn og ansættelse

Vores nye studentermedhjælpere skal helst begynde 1. oktober 2017, gerne tidligere hvis det er muligt. Du vil blive ansat efter gældende HK-overenskomst. Vi tilstræber en arbejdstid på ca. 16 timer om ugen. Vi er fleksible i forhold til ferier og eksamensperioder – og vi forventer, at du er det samme i travle perioder.

Arbejdsstedet er på rådhuset i Allerslev. Lejre station ligger 5 min. gang fra rådhuset og 35 min. togtur fra København H og 12 min. togtur fra Trekroner St.

Sådan søger du

Send en ansøgning til Janie Bitsch, jabi@lejre.dk senest onsdag den 23. august 2017. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte centerchef Camilla Vang Taankvist, cavt@lejre.dk, tlf. 40318440. Vi glæder os til at høre fra dig.