Faglig og social stærk socialrådgiver/formidler til barselsvikariat

Team Integration søger en ny kollega til et barselvikariat fra den 1. september 2017, der vil være med til at skabe en god integration for flygtninge i Lejre Kommune. Vi søger derfor en faglig og social stærk socialrådgiver/socialformidler, der kan bidrage til at give vores nye medborgere i Lejre Kommune en god modtagelse og integration.

Skrevet den. 1. august 2017

Om jobbet – Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Sikre en god modtagelse
 • Udmønte Servicelovens bestemmelser for voksne
 • Kunne agere i en hverdag, der kan være uforudsigelig
 • Samarbejde tæt med mange aktører
 • Dokumentere og kommunikere om indsatsen i samarbejde med parter i integrationsorganisationen.
 • Arbejde ”ude i marken”

Om dig - Vi ønsker os en kollega, der:

 • Er rummelig og med gode samarbejdsevner, kan arbejde selvstændigt og er god til at inddrage andre
 • Har gennemslagskraft og kan kommunikere til og med mange målgrupper
 • Har relevant uddannelse som socialrådgiver/socialformidler
 • Gerne har erfaring fra enten arbejdet med integration eller Serviceloven, men det er ikke et
  krav. Er du den rette oplærer vi dig gerne.
 • Har kørekort og eventuelt kan stille egen bil til rådighed i jobbet
 • I enkelte tilfælde kan arbejde uden for almindelig arbejdstid forekomme

Om os – du bliver en del af et team og en del af fremtiden

Du vil blive del af et lille velfungerende team, der består af to socialrådgivere, en tolk/kulturformidler og en boligsocial medarbejder.  
Som socialrådgiver vil du være med til at boligplacere flygtninge, når vi modtager dem fra asylcentrene, og du vil skulle varetage den socialfaglige indsats efter Servicelovens bestemmelser.
Arbejdet med flygtninge kræver samarbejde på tværs af mange sektorer i kommunen, og der er et tæt samarbejde med mange frivillige kræfter. Arbejdet kræver derfor gode samarbejdsevner og en rummelighed for forskellige kulturer og samarbejdsformer.

Lejre Kommune er et sted med plads til gode ideer. Vi nytænker livet på landet og er tæt på byen. Et sted med fællesskaber. Både for vores borgere og for hinanden på arbejdspladsen. Her er borgere, politikere og embedsmænd tæt på hinanden. Vi bygger den moderne landsby med kvalitet i centrum. Er det et sted, du har lyst til at arbejde?

Løn og ansættelse

Vi tilbyder en udviklende stilling 33 – 37 timer ugentlig i et godt og kreativt arbejdsmiljø, hvor du refererer til lederen af Afdeling for Social, Integration & Misbrug. Du får stor indflydelse på eget arbejde og kommer til at arbejde selvstændigt, men også i tæt samarbejde med både interne og eksterne kolleger. 

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.
Det daglige arbejde tager udgangspunkt i Rådhuset i Hvalsø, men du vil også blive en del af vores nye indkvarteringssted på Lindenborg Kro og i den åbne Rådgivning i Hvalsø.

Sådan søger du

Send en ansøgning til inba@lejre.dk  senest torsdag den 24. august 2017 kl. 8.00. Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte socialrådgiver Mette B. Andersen tlf: 29373513 eller afdelingsleder Inge Bagge tlf. 29361207.

Der bliver afholdt ansættelsessamtaler mandag den 28. august 2017.
Vi glæder os til at høre fra dig.