1 Socialrådgiver/socialformidler til Ungeindsatsen

Brænder for at gøre en forskel for unge, så har vi en fantastisk spændende stilling til dig i Team udvikling og beskæftigelse – Jobcenter Lejre

Skrevet den. 9. august 2017

En af vores gode kollegaer har søgt nye udfordringer, hvorfor vi søger en ny kollega. Så hvis du brænder for at arbejde ressourceorienteret og systematisk med beskæftigelsesindsatsen, kan have mange bolde i luften, arbejder udviklingsorienteret og løbende formår at omstille arbejdsgange og metoder til de aktuelle behov – Så er det lige dig vi mangler til vores team.

Om jobbet

Vi tilbyder en fantastisk arbejdsplads med en overordnet strategi om ”vores sted” for både borgere og medarbejdere i Lejre kommune. Dette er med til at præge rammerne  i jobcentret og den måde vi arbejder på i en positiv og udviklende retning.   

Det faglige fokus er på indsatser som virker og bidrager til opfyldelse af uddannelsesmål eller beskæftigelsesmål for de unge. Målgruppen er unge 18-30 årige uddannelsesparate og aktivitetsparate borgere.

Vi har i jobcentret mulighed for at gå dybere i motiverende og støttende processer for de unge, idet der er mentorfunktion tilknyttet hver rådgiver. I efteråret bliver der mulighed for kompetence udvikling idet en ny metode i forhold til at arbejde mere målrettet implementeres – BIP indikatorer

Der er rig mulighed for at arbejde tværfagligt, da vi har mange samarbejdspartnere, både intern og ekstern.  Som følge af førtidspensionsreformen arbejdes der også med afklaring af borgere til fremmøde i rehabiliteringsteam/ revalideringsafgørelse samt koordinerende sagsbehandlerfunktion.

Vi er et super engageret og stærkt socialt fagligt team bestående af 8 rådgivere, fagkoordinator samt en projektleder. Vi har et tæt samarbejde, højt til loftet, og stort socialt engagement, hvor vi lægger stor vægt på tillid, humor og god trivsel.

 Vi har mulighed for god faglig sparring, støtte og opbakning. Desuden har vi en psykologisk konsulent, som er tilknyttet hele jobcentret og som kan bookes efter aftale.

Om dig

Vi søger en kollega der:

  • Ønsker at bidrage til at gøre en forskel for de unge
  • Har erfaring med det beskæftigelsesfaglige arbejde med målgrupperne samt har mod på udvikling af rådgiveropgaven til en mere koordinerende og helhedsorienteret beskæftigelses, social og sundhedsfaglig funktion.
  • Kan bruge sin teoretiske baggrund direkte i arbejdet med den enkelte borger og via relations arbejde motivere borgeren hen imod uddannelses- og beskæftigelsesmål.
  • Har erfaring i administrative funktioner, der er nødvendige for sagsbehandlingsudførelsen. Vi har lige implementeret nyt fagsystem- FASIT.

Vi har store ambitioner og mener samtidigt at vi har de rammer der skal til for at indfri dem - Du kan forvente at have primært ansvar for ca. 45 unge.

Løn og ansættelse

Vores nye kollega skal helst begynde den 1. oktober 2017. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst Arbejdsstedet er Jobcentret Møllebjergvej 4, 4330 i Hvalsø, som ligger 2 stationer fra Roskilde indenfor HT området.

Sådan søger du

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt afdelingsleder Lasse Bjerregaard på mail LABJ@lejre.dk, så vil du blive ringet op eller fagkoordinator Vibeke Stokholm på Vist@lejre.dk eller på 24 92 91 33

Ansøgningen med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse skal være Lejre kommune/Center for Job & Social i Lejre på mailadressen jobcenter@lejre.dk i hænde senest d.21. august 2017 inden kl. 12.00. I emnelinjen skriver du ”Dit navn – Rådgiver ”.

Samtaler forventes afholdt d. 23. august 2017 og eventuelle 2. samtaler d. 29. august 2017