Serviceminded kollega søges til Borgerservice

Vi søger en kollega til vores Front- og Kontaktcenterteam, som kan levere service i topklasse til kommunens borgere.

Skrevet den. 12. oktober 2016

I vores frontekspedition og i vores kontaktcenter har vi fokus på, at borgerne skal have en god oplevelse i kontakten med Lejre Kommune. Det betyder, at vi skal kunne give venlig, hurtig og korrekt hjælp og svare på spørgsmål.

Vi tilbyder dig et job med kompetente kolleger, masser af udvikling og rigtig gode muligheder for at præge tilrettelæggelsen af arbejdet.

Dit job hos os

Helt konkret kommer du til at:

  • Være en del af vores Front- og Kontaktcenterteam, hvor vi tager i mod alle personlige og telefoniske henvendelser. Du skal guide i digitale løsninger og sikre råd og vejledning i forhold til borgerens livssituation
  • Modtage og sagsbehandle ansøgninger til pas og kørekort
  • Være fagligt fyrtårn og sagsbehandler på vores folkeregister

I Lejre Kommune arbejder vi aktivt med den oplevede, faktiske og organisatoriske kvalitet i borgerbetjeningen. Som sagsbehandler hos os indgår du derfor i arbejdet med at implementere nye forretningsgange og har fokus på at effektivisere arbejdsgange. Du går forrest i både behandlingen og yder saglig borgerbetjening i topklasse.

Borgerservice har mange og tætte samarbejdsflader til den øvrige organisation, til gavn for såvel kollegaer og borgere. Du bliver kollega i stærkt fagligt team og vil have et tæt samarbejde med den øvrige organisation.

Dine kompetencer

Du har formentlig en kommunal baggrund og har erfaring med samme eller lignende områder.

Vi lægger stor vægt på professionel rådgivning af vores borgere. Derfor har/er du:

  • Fornemmelse for situationers håndtering
  • Kundetække med et smil
  • Serviceorienteret, imødekommende og anerkendende tilgang til borgerne
  • God til at kommunikere skriftligt og mundtligt
  • Resultatorienteret, udadvendt og selvstændig
  • En teamplayer
  • Systematisk med blik for tilrettelæggelse af smarte arbejdsgange med IT som et naturligt værktøj

Løn og ansættelsesforhold: Du vil i praksis opleve, at vi udlever værdierne dialog, udvikling og indflydelse. Vi lægger op til en 37 timers arbejdsuge med løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Du kommer til at arbejde på rådhuset i Hvalsø, der ligger 5 minutter fra Hvalsø Station med direkte tog til og fra København H hver halve time.

Alt det med småt

Du indgår i den daglige drift i Borgerservice, som er borgernes digitale, telefoniske, personlige og skriftlige indgang til Lejre Kommune. Vi er 25 medarbejdere fordelt på 3 teams, der har sat os for at udvikle borgerbetjeningen med faglige kompetencer og god borgerbetjening i højsædet.

Borgerservice er organisatorisk placeret i Koncernsekretariat & Udvikling og afdelingen rummer også It og Digitalisering, hvor vi har 10 kolleger.

Hvis du vil vide mere: Du er meget velkommen til at kontakte Teamleder Dorthe Maja Johansen dmja@lejre.dk eller 2128 9111 eller It og Borgerservicechef Jessie Lynggaard på jely@lejre.dk eller 21 34 72 34.

Send din ansøgning med relevante bilag til jabi@lejre.dk mærket – Frontmedarbejder - senest den 10.11.2016. Ansættelsessamtaler holdes den 21.11.2016. Start den 1. januar 2016 eller snarest herefter.