Sagsbehandler til integrations- og enkeltydelser i Lejre Kommune

Vi søger en sagsbehandler til vores Ydelsesteam, der primært kommer til at beskæftige sig med udbetalingen af integrationsydelse og enkeltydelser.

Skrevet den. 4. oktober 2016

Dit job hos os

Helt konkret kommer du til at:

 • Vurdere borgernes muligheder for at få udbetalt sociale ydelser efter aktivloven
 • Redegøre sagligt for afgørelserne
 • Sikre råd og vejledning i forhold til borgerens livssituation
 • Deltage aktivt i vores arbejde med samskabelse med frivillige

I Lejre Kommune arbejder vi aktivt med den oplevede, faktiske og organisatoriske kvalitet i borgerbetjeningen. Som sagsbehandler hos os indgår du derfor i arbejdet med at implementere nye forretningsgange og har fokus på effektivisere arbejdsgange. Du går forrest i både behandlingen af udbetalingssager og yder saglig borgerbetjening i topklasse.

Borgerservice har mange og tætte samarbejdsflader til den øvrige organisation, til gavn for såvel kollegaer og borgere. Du bliver kollega i stærkt fagligt team og vil have et tæt samarbejde med vores Jobcenter, ydelsesmodtagere, integrationsborgere, frivillige flygtningevenner og vores integrationsteam i Jobcenteret.

Dine kompetencer

Du har formentlig en kommunal baggrund og har erfaring med samme eller lignende områder.

Derudover har du:

 • Kendskab til social- eller beskæftigelsesområdet
 • Evnen til at omsætte aktivloven til daglige arbejdsgange
 • En interesse og forståelse for økonomi
 • Holdånd og kan inspirere dine kolleger og bidrage til teamets succes
 • En stor ansvarlighed for opgaveløsningen
 • En imødekommende tilgang til mennesker
 • Kommunikativ pondus, både mundtligt og skriftligt

Alt det med småt

Du indgår i den daglige drift i Borgerservice, som er borgernes digitale, telefoniske, personlige og skriftlige indgang til Lejre Kommune. Vi er 25 medarbejdere i 3 teams, der har sat os for at udvikle borgerbetjeningen med faglige kompetencer og god borgerbetjening i højsædet.

Vi tilbyder dig et job med kompetente kolleger, masser af udvikling og rigtig gode muligheder for at præge tilrettelæggelsen af arbejdet. Borgerservice er organisatorisk placeret i Koncernsekretariat & Udvikling.

Du vil i praksis opleve, at vi udlever værdierne dialog, udvikling og indflydelse. Vi lægger op til en 37 timers arbejdsuge med løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Du kommer til at arbejde på rådhuset i Hvalsø, der ligger 5 minutter fra Hvalsø Station med direkte tog til og fra København H hver halve time.

Er du alt det og meget mere?

Så send os din ansøgning med relevante bilag til jabi@lejre.dk senest den 28. oktober 2016.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om stillingen. Kontakt Teamkoordinator Charlotte Jakobsen tlf. 23644181 eller It- og Borgerservicechef Jessie Lynggaard på tlf. 21347234 eller jely@lejre.dk.

Samtaler afholdes fredag den 4. november 2016. Ansættelse snarest derefter.