Se hvor er bliver saltet og ryddet sne

Når vejene bliver sne- og isglatte rydder Lejre Kommune offentlige veje og stier, så du kan komme sikkert frem. På Vejdirektoratets hjemmeside er det muligt at se, hvornår og hvor Lejre Kommune sidst har saltet og sneryddet kommunens A- og B-veje.

På Vejrdirektoratets trafikkort kan du få et overblik over den trafikale situation i Danmark og hvornår, der er blevet sneryddet og saltet. Du finder trafikkortet på Vejdirektoratets hjemmeside.

Se trafikkortet her

Sådan bruger du trafikkortet

Klik på de informationer, som du vil vide mere om og zoom ind på kortet.

Hvis du vælger at klikke på boksen "Snerydning og saltning", viser kortet, hvornår der sidst er blevet saltet og sneryddet på A- og B-veje i Lejre Kommune. Vær opmærksom på, at trafikkortet ikke skelner mellem saltning og snerydning.

Hvad er A- og B-veje?

Veje, stier og pladser i Lejre Kommune er opdelt i fire klasser, hhv. klasse A, B, C og D, og vedligeholdelsen sker efter vejens betydning for trafikken.

Se en nærmere beskrivelse af klassificeringen og find ud af hvilke veje, der er A- og B-veje her.