Kampagner

Lejre Kommune deltager hvert år i trafiksikkerhedskampagner, i samarbejde med Rådet for sikker trafik, Cyklistforbundet og Vejdirektoratet. Her kan du læse om kampagnerne.

Skolestart

I samarbejde med Rådet for sikker trafik deltager Lejre Kommune i årets skolestart, der går ud på at passe på de små i trafikken. Det er en stor dag for både børn og forældre, når børnene starter i skole. Der er masser af nye, spændende udfordringer - og vejen til og fra skole er én af dem. I forbindelse med skolestarten vil der i Lejre Kommune blive udleveret kasketter, opgavehæfter og forældrefolder. Derudover vil der blive opstillet vejkantplakater og lavet lodtrækning mellem skoler der har udfyldt opgavehæfterne.

Kampagen forløber fra uge 32 til 36, 2016

Fartkampagne

I samarbejde med Rådet for sikker trafik deltager Lejre Kommune i kampagnen. I forbindelse med kampagnen vil der i Lejre Kommune blive opstillet vejkantplakater, lavet pressemeddelelse og radiospot.

Kampagnen forløber fra uge 15 til 17, 2016  

Spritkampagne 2016


I samarbejde med Rådet for sikker trafik deltager Lejre Kommune i kampagnen. I forbindelse med kampagnen vil der i Lejre Kommune blive opstillet vejkantplakater og lavet pressemeddelelse.

Kampagnen forløber fra uge 23 til 25, 2016.  

Uopmærksomhedskampagne 

Kampagnen vil igen i år fokusere på flere af de distraktorer, der kan skabe uopmærksomhed  i trafikken f.eks. tale i mobil, indstille GPS, trøste børn eller læse under kørslen.

Kampagnen forløber fra uge 37 til 40, 2016