Skiftetøj og overtøj

I vuggestuen er det vigtigt at der altid er rigeligt med skiftetøj og at det passer til årstiden - både ude og inde. Der skal helst ligge 2 sæt tøj i kurven på badeværelset. Tjek gerne ofte, om der mangler noget eller om tøjet er blevet for småt. Husk at skrive navn i, så er det langt nemmere at holde styr på hvem, der ejer hvad. Især når vi har nye voksne i huset eller hvis to børn har samme slags. Nogle børn har behov for savlesmækker - vi ønske flere end en og med navn på.

Det er vigtigt at dit barn har overtøj og fodtøj, der er tilpasset årstiden i deres garderobe. Om vinteren - en god flyverdragt, en varm trøje til at have under, samt hue og vanter. Det er vigtigt at huen slutter godt til om ørene. Vanter vil vi meget gerne have flere par af, så vi kan skifte, hvis de bliver våde. Helst strik eller fleece luffer. Store/tykke luffer er sjældent gode, da de fleste vuggestue børn ikke kan lege med dem på. De bliver derfor passive eller tager dem af og så er vi jo lige vidt. Til fødderne er det vigtigt med gode, vandtætte vinterstøvler eller overtræksfutter, alt efter om barnet kan gå eller ej.

Om sommeren, efterår og forår vil vi altid meget gerne have todelt regntøj i garderoben. Det er aldrig til at vide, hvornår der kommer en regnbygge, der gør det hele vådt. Alt efter vejret ønsker vi også todelt termosæt, sommerjakke/trøje, tyndhue/solhat og vanter. Til fødderne enten lukkede sko, sandaler eller gummistøvler til de børn der kan gå. Et par skindfutter eller vandtætte overtræksfutter til de børn der ikke kan gå.